Agents de la Guàrdia Civil han trobat un pou il·legal sense tapiar al Parc Agrari de Viladecans. Els policies van constatar que el forat -que estava situat en una parcel·la no delimitada per tanques- implicava un possible risc de precipitació per persones o animals, de manera que van informar sobre el descobriment l'ajuntament del municipi, que ja ha iniciat els tràmits per tapar-lo.

Per tal d'evitar un nou cas Julen, la policia va contactar amb l'Ajuntament de Viladecans per tal de procedir a tapiar i assegurar el pou. L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va confirmar que es tractava d'una perforació del terreny il·legal per extreure aigua subterrània i ja ha obert un expedient administratiu per sancionar el propietari de la parcel·la.

El Parc Agrari de Viladecans és un destí habitual per practicar activitats lúdiques i educatives com visites guiades i compta amb itineraris especials per recórrer l'espai a peu o en bicicleta i practicar esports a l'aire lliure. Aquestes condicions implicaven que hi havia un alt risc de possible caiguda per part de visitants.