Una càmera instal·lada en un cotxe ha captat com un patinet circulava en contradirecció per la Gran Via, en concret pel túnel que creua la plaça d'Espanya per sota.

Els fets es van produir divendres passat, quan el conductor d'un vehicle va captar al individu circulant a gran velocitat pel voral de la Gran Via al seu pas per la plaça d'Espanya. La poca nitidesa de la imatge en dificulta la identificació del ocupant del patinet, ja que només se'l veu en pantalla unes fraccions de segon.

El vídeo ha estat compartit a través de Twitter per l'usuari GUBindignat, que es defineix al seu perfil com un agent de la Guàrdia Urbana i que acostuma a compartir problemes i situacions que afecten a la seguretat dels ciutadans.

La Guàrdia Urbana ja va multar amb mil euros el conductor del patinet elèctric que circulava a més de 60 quilòmetres per hora per la Diagonal. Els fets van passar la segona setmana del novembre passat, quan diversos usuaris de Twitter es van fer ressò d'uns joves que travessaven aquesta artèria barcelonina sobre l'aparell de dues rodes, sense casc i pel mig de la calçada.

A l'altura de l'Illa Diagonal, un taxista ―que anava almenys a la mateixa velocitat― va enregistrar la parella amb el mòbil. La velocitat màxima en aquest punt és de 50 quilòmetres per hora, de manera que tant el taxi com el patinet elèctric superaven el límit en 10 o 20 quilòmetres per hora.