Els serveis d'emergència han reprès aquest matí a primera hora les tasques de recerca del matrimoni desaparegut des de fa dotze dies entre s'Agaró i la platja de Sa Conca, al Baix Empordà. Aquest cap de setmana una unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra va localitzar al fons marí a la zona de Torre Valentina a Calonge diferents peces de roba que podrien pertànyer al matrimoni.

Per això, avui una unitat subaquàtica dels Mossos i sis dotacions Bombers de la Generalitat, entre les quals també hi ha submarinistes, s'han desplaçat a la zona de Torre Valentina i Roques Planes per reprendre la recerca.

La parella, de 37 i 36 anys, tenia una reserva en un hotel de Palamós pel dijous 13 d'octubre a la nit però no hi va arribar mai. Per això, els amics i familiars sospiten que van desaparèixer mentre feien el camí de ronda.

D'altra banda, el cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava es va trobar al carrer Vall d'Aro de s'Agaró. La parella és d'origen alemany però resideix a Barcelona.