Jose Manuel R. va començar a abusar de la filla quan tenia 5 anys. Els dos vivien al domicili familiar juntament amb la mare de la menor i la seva germana i l'home aprofitava la nit quan tothom dormia per colar-se a l'habitació de la nena i fer-li tocaments. Aquesta situació es va produir gairebé diàriament durant prop de nou anys fins que la víctima va decidir trencar el silenci. El fiscal demana 12 anys de presó per al pare.

Els pares feia cinc anys que estaven junts quan va néixer la menor. Fins a divorciar-se el 2006, la família havia viscut sempre al pis familiar i allà van començar els tocaments. El seu pare esperava que fos de nit per entrar a l'habitació de la nena i abusar-ne. L'home li practicava sexe oral i obligava la víctima a tocar-li els genitals a ell també, aprofitant-se de la diferència d'edat i de la seva condició de progenitor, segons la fiscalia.

Verge

Després de 14 anys junts, la parella es va separar i la filla alternava la convivència amb la seva mare i el seu pare, amb qui coincidia un de cada dos caps de setmana. L'acusat es va mudar a Barcelona i allà també van continuar els abusos. En una d'aquestes visites —quan la menor tenia 11 anys— l'home va aconseguir penetrar-la vaginalment, després d'haver-ho intentat en dues ocasions anteriors. La víctima va comprovar immediatament aleshores que tenia tacada de sang la roba interior.

En un altre dels caps de setmana que va passar la denunciant amb el seu pare, aquest la va despertar a mitjanit i la va obligar a veure una pel·lícula mentre ell es masturbava davant seu. L'argument del film girava a l'entorn d'una filla que té relacions sexuals amb el seu progenitor.

Exhibicionisme

L'últim episodi es va tenir lloc durant unes vacances de 15 dies amb l'acusat i la seva nova parella a Aguadulce (Almeria). Cap allà el 22 o 23 d'agost del 2011, l'home va sortir despullat al balcó on es trobava la filla i va començar a parlar-li de sexe. "Va, si em toques et dono 20 euros", va dir-li el seu pare. Ella s'hi va negar, va entrar dins del pis i es va asseure al sofà del menjador. El denunciat va continuar amb el seu propòsit i per tal de cridar l'atenció de la jove va començar a masturbar-se. "Va, mira'm", bramava l'home des del balcó.

La fiscalia demana per al pare de la víctima una pena de 12 anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual i dos delictes d'exhibicionisme.