Dies tràgics a les carreteres catalanes: onze persones han mort en accidents de trànsit durant aquesta setmana. Segons els Mossos, la velocitat, la distracció i l'alcohol són les principals causes de la majoria d'accidents dels darrers dies.

Diumenge dos ciclistes de Riudoms van morir atropellats per un conductor de 19 anys que conduïa sota els efectes de les drogues; dilluns un home va perdre la vida en sortir de la via a Espinelves i dimarts el conductor d'una furgoneta va morir en un xoc frontal contra un camió a Alcanar. Dimecres un home va sortir de la via a Albons i dijous hi va haver dues víctimes mortals: a Freginals, el conductor d'un camió va perdre el control del vehicle i a Aldover va morir un altre home.

Aquest cap de setmana també s'ha produït dos accidents mortals. Aquest matí, a Balaguer, tres joves d'entre 23 i 30 anys han perdut la vida. A la tarda, una persona ha mort a la C-14 a Bassella.

Des de principis d'any fins avui han mort 126 persones, mentre que el 2017, en el mateix període, en van ser 94. Això és un augment del 33% de víctimes mortals a la carretera