Una cinquantena de manifestants s'han concentrat aquest matí a les portes de l'edifici segellat de Ca la Trava al barri de Gràcia per impedir el seu enderrocament. Tres membres de la comitiva han aconseguit accedir al terrat del bloc, que va ser desallotjat el passat 18 d'octubre, on han encès bengales i han desplegat una pancarta. La protesta aleshores s'ha dirigit a la seu del districte  i alguns dels participants han llençat pintura vermella a la façana.

Okupes Ca la Trava Gràcia

La concentració ha començat al voltant d'un quart de nou del matí. Mig centenar de persones s'han reunit a les portes de l'edifici a la Travessera de Gràcia per tal de fer pressió i evitar el seu enderrocament. La protesta ha transcorregut tranquil·lament fins que, prop de tres quarts de deu, tres d'okupes encaputxats han accedit al terrat de Ca la Trava a través de l'immoble contigu. Un cop a dalt, el petit grup ha encès bengales de color vermell i ha desplegat una pancarta amb el missatge Si Ca la Trava a terra, Gràcia en peu de guerra.

Okupes Ca la Trava seu districte Gràcia

Els tres okupes han abandonat el bloc i aleshores la manifestació s'ha dirigit a la seu del districte de Gràcia, a la veïna plaça de la Vila de Gràcia. En arribar, alguns dels concentrats han llençat pintura vermella a la façana de l'edifici. Després de avançar un parell de carrers més, els participants han desconvocat la protesta.