Una alumna de quart d'ESO de  l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona s'ha precipitat des del tercer pis d'aquest centre poc després de les 11 del matí. El Departament d'Ensenyament i la mateixa escola han confirmat els fets i les autoritats policials estan investigant els fets.

L'estat de l'alumna és greu però estable, segons han apuntat els metges de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on s'ha traslladat la menor. El consorci d'Educació ha activat el protocol d'emergència previst per a casos com aquests i un grup de set professionals –psicòlegs, personal d'atenció social i sanitari– ja han acudit al centre per donar suport als seus companys, que es troben en estat de xoc.

D'altra banda, fonts de l'Escola Pia de Catalunya han confirmat que s'han donat instruccions als professors sobre les comunicacions amb els alumnes. A més, s'ha convocat una reunió interna amb els pares de quart de l'ESO, la classe de la noia greument ferida, a les cinc de la tarda. En aquesta reunió hi podran acudir tots els pares que desitgin més informació.

Segons les mateixes fonts, la noia ha caigut sola i "ningú l'ha empès". Ara bé, els motius que han dut l'alumna a llançar-se des d'un tercer pis són encara desconeguts. Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació.

Comunicat oficial de l'Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona repartit als pares i alumnes