Una motorista desesperada denuncia en un vídeo la perillositat dels pivots instal·lats al bell mig dels carrers de Barcelona per separar el carril per on circulen els vehicles de la via que és pels taxis i busos. La noia, que sembla que estigui a punt de plorar, relata que gairebé ha patit un accident per culpa d'un d'aquests elements, segons es pot veure en un vídeo que s'ha enregistrat ella mateixa i s'ha difós en el compte de Twitter Motoristes BCN.  

pivots

Pivots instal·lats en l'encreuament dels carrers Vallespir amb Valladolid al barri de Sants de Barcelona

Els pivots, junt amb els blocs de formigó que també serveixen per diferenciar els carrils, s'emmarquen dins del pla mobilitat tàctica del consistori. En el cas de les estructures de formigó,la fiscalia de Barcelona, que coordina Isabel López Riera, està investigant si són un perill pels conductors més vulnerables, motoristes i ciclistes, i, per tant, si el consistori ha comès un delicte contra la seguretat viària amb la seva instal·lació. 

"Quasi m'estampo"

En l'enregistrament la motorista es veu molt afectada i reconeix que està molt nerviosa perquè, gairebé, té un accident. "Quasi m'estampo. He hagut de parar per lo nerviosa que m'he posat", assenyala en el vídeo que és un primer pla de la seva cara, però no se la pot reconèixer perquè porta casc. 

"Aquest vídeo està dedicat a tots els motoristes de Barcelona. Ja m'és igual a qui dirigir-me, només ho dedico amb ells. Acabo quasi de tenir uns accidents amb uns d'aquests pivots", comença la gravació.

A més, demana que es deixin de posar dificultats per circular a la via pública. "Prou ja de posar-nos les coses difícils. No hi ha prou amb aquest 2020, en serio?", conclou la noia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat