Segons recull el diari The Jerusalem Post, els serveis d'intel·ligència israelians, el Mossad, han impedit una cinquantena d'atacs terroristes, i vint terrorises s'han detingut a Dinamarca. Això es deu a l'estreta col·laboració entre països en la lluita contra el terrorisme islàmic.

Un dels casos que ha transcendit a la premsa és un vol comercial de la companyia Etihad, dels Emirats Àrabs, que havia de fer el trajecte Sidney-Abu Dhabi i es va interrompre per l'avís d'un atac terrorista. Els ciberinformes del Mossad ho haurien impedit amb l'objectiu de destruir la trama d'ISIS que planejava bombardejar-lo. El premier israelià Benjamin Netanyahu va afirmar el mes de juliol passat que "l'incident del vol Etihad dona una idea, si es multiplica per 50 vegades, de la contribució que ha fet Israel a preveure grans operacions terroristes en una dotzena de països. I la majoria d'aquests casos han estat frustrats gràcies a la ciberseguretat".

Per la seva banda, el director del Mossad, Yossi Cohen, senyala que precisament els atacs terroristes que més s'han impedit són els que estan relacionats amb diferents companyies aèries d'arreu del món.