Un nen de 13 anys i la seva germana de 8 han mort calcinats en l'incendi del pis on vivien a Getafe, Madrid. El foc l'hauria provocat el pare de les criatures que, després d'incendiar la vivenda, es va suïcidar llençant-se al tren. L'home, de 48 anys i sense antecedents penals, estava en procés de separació però no existeixen denuncies de maltractament ni ordre d'allunyament. 

Segons les primeres hipotesis de la policia, el pare, que havia passat la tarda amb els fills, va dur-los fins el domicili familiar, va calar-hi foc i va tancar-los a dins. Tot seguit, i se'n va anar fins l'estació de Rodalies de Getafe Industrial on es va col·locar al mig de la via del tren.

La mare dels nens va arribar al pis quan els Bombers intentaven entrar al domicili. Va ser ella qui els va obrir la porta. Els serveis d'emergència van trobar els cossos dels dos germans -un d'ells amb paràlisi cerebral-, al llit de matrimoni. La policia no sap si els germans van morir a causa del foc o abans de l'incendi. 

La mare dels nens, que es professora d'una escola del municipi i expresident de l'Associació Dedines de defensa del nen descapacitat va entrar en estat de shock i encara no se li ha pogut prendre declaració.

L'Ajuntament de Getafe ha decretat tres dies de dol oficials i ha suspès tots els actes oficials. A les 12 del migdia s'ha convocat una concentració a les portes del consistori.