Un home de 36 anys ha mort aquesta matinada en una col•lisió entre la seva motocicleta i un taxi al passeig Torres i Bages de Barcelona, al districte de Sant Andreu. L’accident s’ha produït sobre les 3.40 hores quan, segons informa l’Ajuntament, la motocicleta ha xocat frontalment amb la part lateral del taxi quan el motorista sortia de la Ronda de Dalt i el taxista circulava pel Passeig Torres i Bages.

La Guàrdia Urbana ha realitzat la prova d’alcoholèmia i drogo-test al conductor del taxi, resultant negatiu en ambdós casos. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos policial s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquesta és la tretzena víctima mortal en accident de trànsit aquest 2018 a la ciutat de Barcelona, la setena circulant en moto.

En un comunicat, l’Ajuntament ha lamentat l’accident mortal i ha refermat el seu compromís per “continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat”. El consistori ha recordat que els motoristes són el col•lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat.