Un motorista de 27 anys ha mort aquest dimecres a la matinada en un accident de trànsit al districte d'Horta-Guinardó, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. El sinistre s'ha produït a dos quarts de tres de la matinada a l'Avinguda de l'Estatut número 1 després que la víctima hagi patit una caiguda. Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. L'Ajuntament ha activat el Servei d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció psicològica als familiars de la víctima.

Aquest 2018, han mort sis persones en accident de trànsit a la ciutat, dels quals tres eren motoristes. L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, segons fonts municipals.