Una persona ha perdut la vida la nit d'aquest dilluns en esfondrar-se el sostre d'una de les habitacions del pis en el qual es trobava en Sant Pere de Ribes (Garraf), han informat en un comunicat els Mossos d'Esquadra.

La policia catalana ha rebut l'avís cap a les 21.12 hores d'un ensorrament en el número 92 del carrer Federico García Lorca, per causes que encara es desconeixen, i ha iniciat una investigació per aclarir els fets.

Segons les primeres informacions, ha cedit part del sostre d'una habitació interior situada en la primera planta de la casa, que consta de planta baixa i d'un pis.

La identitat de la víctima encara no està confirmada, encara que tot apunta que es tractaria de l'home que residia a la casa.

Els Mossos d'Esquadra han acudit al domicili amb diverses patrulles i s'han fet càrrec de les diligències, mentre que Bombers de la Generalitat, que han mobilitzat a cinc dotacions, han localitzat el cos sense vida de la persona i han confirmat que la resta de l'immoble no ha resultat afectat.