Nou cop contra els mojiters de la Barceloneta. Una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Guàrdia Urbana ha permès detenir a tres persones acusades d'un delicte contra la salut pública per vendre mojitos contaminats amb bactèries fecals.

La investigació es remunta fins el passat setembre, quan es va identificar a diferents venedors ambulants i persones relacionades amb l'elaboració i comercialització d'aquests còctels. En els escorcolls es va intervenir el material i productes amb els quals es preparaven els mojitos que després es venien majoritàriament als turistes pròxims a les platges del litoral barceloní. 

Tots els ingredients i substàncies comissades es van ser analitzats pel departament corresponent del Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil. Els informes pericials amb els resultats van determinar que els mojitos podien resultar perjudicials per a la salut dels consumidors per la presència de bactèries fecals. Aquestes substàncies contaminaven les begudes i no les feia aptes per a ser comercialitzades.

Els agents al càrrec del cas no descarten que produeixin noves detencions derivades de l'actuació policial d'aquest dimarts.