Mercadona ha fet efectiva la donació de més de 100.000 litres de llet sencera de la marca pròpia Hacendado a la Federació Catalana de Bancs dels Aliments. La companyia de supermercats també col·laborarà en l’edició d’enguany del Gran Recapte, prevista per als propers dies 22 i 23 de novembre, amb la participació de més de 250 botigues d’arreu de Catalunya.

La presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau, ha assenyalat que “aquesta donació és una aportació molt valuosa donat que la llet és un dels aliments bàsics que més falta fan al Banc dels Aliments i el que es reparteix més durant tot l’any”.

Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord i Girona, Santi Mont, ha remarcat “la important tasca” que duen a terme els bancs dels aliments “recollint i repartint els aliments entre els més necessitats” i ha manifestat que “un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és retornar part de tot el que rep d'ella”.

La presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau, i el director RREE Mercadona a Bcn Nord, Santi Mont, durant la donació de llet (1)

La presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau i el director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord i Girona, Santi Mont, durant la donació de llet

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat