La menor que va ser atropellada aquest divendres a la Travessera de Gràcia de Barcelona continua en estat crític i el seu pronòstic és reservat. L’aparatós accident es va produir quan el conductor d'un cotxe va perdre el control del vehicle a causa d'una indisposició momentània i va acabar col·lidint amb la petita de 10 anys mentre creuava un pas de vianants amb la seva mare. Com a resultat del xoc, la nena va ser traslladada intubada a l'hospital Sant Joan de Déu per traumatismes cranioencefàlic, abdominal i pèlvic i per fractura de l'extremitat inferior.

El conductor de 58 anys i la seva acompanyant ―que també van resultar ferits però no de gravetat― van ser traslladats per policontusions a l'Hospital Plató i a l'Hospital Clínic, respectivament, juntament amb un altre vianant de 61 anys que també va patir contusions lleus.

Accident Travessera de Gràcia Anton Rosa

La col·lisió es va produir a dos quarts de nou del matí a l'altura del número 30 de la Travessera de Gràcia. El conductor va patir una indisposició i va intentar retirar-se de la calçada en dues ocasions. En el primer intent, el vehicle va col·lisionar amb els tendals recollits de dues terrasses situades al número 26. Un cop va tornar a l'asfalt, l'home no va poder evitar atropellar la menor mentre creuava amb la seva mare el pas de vianants i va tornar a dirigir-se cap a la vorera, emportant-se per davant una desena de motos. La reacció de l'acompanyant -que hauria agafat el volant- va aconseguir aturar el cotxe xocant contra una de les parets del número 33, després de travessar el carrer de banda a banda.

Una testimoni que es trobava netejant una porteria quan es va produir l'accident assegurava que l'home estava completament desencaixat en sortir del vehicle. "Era evident que bé no estava", va explicar la dona, que definia el cotxe implicat com un Mercedes fosc. L'home va donar negatiu en les proves d’alcoholèmia i el drogotest.