L'actor Luis Tosar materialitza una venjança simbòlica en el darrer anunci de Voll-Damm. Tot després que el cambrer -l'actor Luís Zahera- li hagi servit una imitació que és incapaç d'igualar la seva cervesa preferida.

La marca catalana vol transmetre que Voll-Damm no és una cervesa tradicional, sinó fruït de l'enginy dels mestres cervesers que el segle XIX van descobrir que, amb l'arribada del bon temps, podien combatre les altes temperatures que afectaven la fermentació afegint el doble de malta. Aquest és l'origen de les cerveses Märzenbier, que ha inspirat Voll-Damm. No obstant, l'anunci no pretén representar únicament el producte, sinó el caràcter d'aquells que millor la coneixen i que sabrien distingir-la pel seu doble sabor, doble color i doble plaer.

L'autor d'aquest nou spot és el director creatiu Oriol Villar, que ha col·laborat anteriorment amb Damm en les campanyes de les seves marques de cervesa com Doble o Res de Voll-Damm o Mediterràniament d'Estrella Damm.

Qui és Luis Tosar?

Nascut a Lugo el 1971, de ben jove va començar a actuar a obres de teatre amb companyies locals motivat pel seu professor de literatura. És a la televisió pública de Galícia (TVG) quan Tosar salta a la fama amb la sèrie Mareas Vivas. Després, al cinema, amb Icíar Bollaín, qui el va dirigir a Flores de otro mundo l’any 2000 i amb qui va aconseguir una nominació als Goya com a Millor Actor revelació. Tres anys més tard, es convertirà en un dels actors espanyols més coneguts gràcies a participar en el film Los lunes al sol, emportant-se, aquest cop sí, el Goya a Millor Actor de Repartiment.