La data del teu aniversari, el dels fills, el dia que vas conèixer la teva parella, l'aniversari de bodes, el dia que el Barça va guanyar l'última Champions, números lletjos, números bonics... Hi ha moltes supersticions a l'hora de comprar un número de la Loteria de Nadal; mai es compra un dècim a l'atzar sense mirar-ne els números. 

Però on podem comprar aquest número desitjat que estem convençuts que ens portarà bona sort? A la xarxa hi ha diversos buscadors que t'ajuden a saber a quines administracions de l'estat espanyol es ven el teu dècim ideal. 

loteria nadal Badalona - ACN

Una administració de Badalona celebra que un dels seus dècims ha estat premiat / ACN

Conté, comença o acaba

A la pàgina web oficial de Lotería de Navidad, hi ha un buscador que permet a l'interessat en adquirir un número saber a quina administració el té i, fins i tot, reservar-lo via telefònica

El buscador té tres opcions per acontentar tots els compradors. Una opció, ideal per aquells que tenen clar tot el número que volen, et deixa introduir aquesta data especial i t'indica on anar a buscar-lo. 

Les altres opcions, per aquells que tenen clara una xifra que volen que sigui al seu dècim però no tenen clar tot el número, permeten que l'interessat busqui tots els números que comencen o acaben per la seva xifra preferida. 

El buscador et dona el nom de les administracions, la ciutat i el carrer on es troben els teus números a més del número de telèfon per si el vols reservar. 

Lotería de Navidad també té una aplicació mòbil tant per Android com per iOS.

La Bruixa d'Or

La Bruixa d'Or de Sort (Pallars Sobirà) és una de les administracions més populars de l'Estat. La Bruixa té la seva pròpia pàgina web per comprar loteria i et dona l'opció d'escollir entre loteria física o loteria digital.

La loteria física et deixa escollir les terminacions o deixar que la pròpia administració esculli per tu. A més a més, pots demanar que t'enviïn el dècim a casa en 48 hores, pagant un petit extra. L'opció digital no suposa cap despesa addicional però no t'envia el numero a casa.

L'administració pallaresa també ha llençat una aplicació mòbil, tant per Android com per iOS per facilitar la feina del comprador, i té l'opció de regalar loteria digital als amics; l'interessat compra el número i l'administració l'envia per correu electrònic al destinatari.

Foto principal: Dues nenes de San Ildefonso cantant els números premiats de la Loteria de Nadal / EFE

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat