En llibertat provisional els dos detinguts acusats d'agressió sexual i amenaces a un grup de noies durant el Mercat de Música Viva de Vic. Després de passar a disposició judicial aquest diumenge al matí, la jutgessa els ha imposat la obligació de comparèixer periòdicament al jutjat.

Els dos nois estaven acusats d'un presumpte delicte d'abús sexual durant un concert al Mercat de Música Viva de Vic. La Guàrdia Urbana de la capital d'Osona els va detenir la matinada de dissabte, després que diverses noies denunciessin al Punt Lila -ubicat davant l'edifici Sucre i que serveis per informar o denunciar qualsevol acció contra la llibertat sexual-, que havien patit tocaments mentre estaven entre el públic presenciant un dels recitals del certamen. Els agents van localitzar un grup de joves i els va apartar la zona de concorreguda.

Amb la descripció aportada per les víctimes, es van identificar els agressors. Segons informa la Guàrdia Urbana, una patrulla femenina va coordinar l'actuació i agents de paisà van localitzar un grup d'entre 6 i 10 joves que van extreure de la zona concorreguda. Després de mirar les imatges facilitades per les víctimes i les descripcions que van facilitar, es va poder identificar dos presumptes autors.