L'associació Elite Taxi, encapçalada per Tito Álvarez i que aquests dies ha liderat la vaga dels taxistes, ha anunciat que es retira del comitè de vaga. En un comunicat han anunciat que tots els integrants d'aquesta associació que formaven part del comitè, inclòs Álvarez, continuaran actuant com a "simples taxistes" i que com a tals seguiran "al nou comitè de vaga". "No permetrem que el nostre company Tito acabi de perdre la salut que li queda", han afegit,.

Moments abans, el líder dels taxistes en vaga, Tito Álvarez, havia amenaçat amb dimitir i dissoldre el comitè de vaga aquest migdia a la plaça de Catalunya quan s’ha trobat amb peticions repetides de votar a mà alçada.

En l’assemblea d’aquest dimecres els taxistes han de votar si accepten o no el decret proposat per Territori que podria finalitzar amb la vaga dels taxis.

L'assemblea s'està vivint amb moments de tensió, per la qual cosa el període de votació s'ha vist alterat i es podrà votar fins les vuit del vespre i es votarà simplement si s'accepta o no la proposta.

Seguirà ampliació

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat