La N. va escapar-se del centre d'acollida de l'Hospitalet de Llobregat on residia el 27 de juny del 2015. Aquesta menor no acompanyada estava sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) des del 20 d'abril del mateix any. Al cap d'una setmana de fugar-se, la jove de només 13 anys es va reunir amb uns amics al barri del Carmel de Barcelona, on va conèixer tres homes que la van convidar a casa seva. Ella va acceptar i -un cop al domicili- els acusats la van agredir sexualment.

Els tres presumptes violadors s'asseuen aquest dimecres a la banqueta dels acusats i podrien enfrontar-se a una pena màxima de 43 anys de presó. Malgrat que els fets es van produir durant la nit del 5 de juliol del 2015, la menor no va denunciar els agressors fins al cap de més d'un mes per por a possibles represàlies.

Alcohol i porros

El dia que es va produir la violació, la N. havia quedat amb quatre amics per sortir de festa pel barri del Carmel. Després de passar la nit bevent alcohol i fumant porros, els dos nois van decidir marxar cap a casa i només es va quedar amb la noia una altra menor. Aleshores, els tres acusats es van acostar a les noies i les van convidar a continuar la festa a casa d'un d'ells.

Les menors van acceptar i en arribar al domicili de l'home van continuar bevent cerveses i fumant marihuana i haixix, sense que cap dels agressors ho fes. En un moment donat, Cristóbal G. va convidar la N. a passar a una de les habitacions del pis. La noia va decidir entrar a la sala perquè estava cansada després de tota la nit de festa.

Un cop dins, els tres homes també van accedir a l'habitació i li van demanar que s'estirés al llit. Ella es va negar, però la van empentar per l'esquena i va caure sobre el matalàs, colpejant-se la cella amb el capçal del llit. Entre els tres la van immobilitzar i li van treure la roba. La N. intentava cridar, però un dels agressors li tapava la boca amb la mà mentre li deia que era inútil perquè ningú podria escoltar-la.

Per torns

Dos dels acusats van subjectar la menor de 13 anys per la part superior i l'altre va baixar-li els pantalons, va agafar-li les cames i les va forçar per tal d'obrir-les. Malgrat els intents de la noia per desempallegar-se’n a base de puntades i cops de colze, Cristóbal G. va fer valer la seva força i la va penetrar vaginalment. Al cap d'una estona, David A. va reclamar el seu torn i els dos homes es van intercanviar les posicions. Un cop va acabar el segon, Julio M. va deixar de subjectar la jove i també la va penetrar, aquest cop analment. 

Quan els homes van acabar de violar la N., la van deixar estirada al llit i van marxar de l'habitació. Com a conseqüència de l'agressió, la menor va patir un fort hematoma a la parpella esquerra i va haver de ser atesa per diversos episodis d'ansietat.

El fiscal demana un total de 43 anys de presó per cada un dels acusats, 15 anys per un delicte d'agressió sexual en qualitat d'autors i 14 anys per un delicte també d'agressió però en qualitat de cooperadors necessaris.