Els Mossos d'Esquadra investiguen un possible cas d'homicidi el passat divendres 8 de febrer a prop de la discoteca Razzmatazz, al districte de Sant Martí de Barcelona, segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l'ACN. El diari explica que Mamadou Haidara, de 23 anys i originari de Mali, va morir a cops en una baralla.

Després d'anar a la discoteca i amb un amic seu es van barallar contra un noi pakistanès, que hauria trucat a uns amics que van arribar poc després. L'amic de Haidara va marxar corrents, però ell no ho va fer i hauria mort a cops. Segons recull el mateix diari, la família es concentrarà al Parc de la Ciutadella aquest divendres a la tarda per poder veure el seu cos, enterrar-lo dignament i "demanar justícia" per la víctima.

La convocatòria, secundada per una cinquantena de persones, ha recorregut els principals carrers del centre de la ciutat, passant pel passeig de Colom i la plaça Sant Jaume. Durant la marxa, el pare de la víctima, Sadio Haidara, ha explicat a Efe que "estem aquí per tornar al meu fill a l'Àfrica".

Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta amb l'objectiu d'aclarir el que va passar.