Un incendi crema el Museu de Seat a la Zona Franca de Barcelona. El foc s'ha declarat aquest dilluns poc abans de les sis de la tarda i ha provocat una gran columna de fum que és visible des de molts punts de la ciutat.

Segons ha pogut saber El Nacional, les flames han començat al número 51 del carrer A de la Zona Franca. De moment no consten persones afectades per l'incendi. Tretze dotacions dels Bombers de Barcelona s'han personat al lloc dels fets i treballen en les tasques d'extinció.

Una de les naus afectades és la A-122, que alberga la col·lecció històrica de Seat. A l'espai s'hi guardaven desenes de peces úniques.

A través de les xarxes socials, la Direcció General de Protecció Civil i els Bombers de Barcelona han informat que no hi ha persones afectades pel foc al Museu de Seat.

Segons apunta el sindicat Bombers per la República, Seat comptava amb un equip de bombers propi fins aquest mateix 2019. El servei portava externalitzat des de feia anys a través de la companyia Falck. Després de 45 dies de vaga, Falck va acomiadar els efectius, de manera que Seat es va quedar sense una dotació pròpia.