Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi de Navarcles. Deu dotacions aèries i vint-i-set dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat treballen des de les cinc de la tarda en l'extinció d'un incendi de vegetació forestal en una zona boscosa a prop del polígon industrial Camí de l'Angle, a Navarcles (Bages). També s’hi han desplaçat 13 patrulles del Cos de Mossos d’Esquadra així com diverses unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal de la zona.

Arran de l'incendi, s'ha tallat la carretera N-141c entre els quilòmetres 10 i 25 a Navarcles.

El cos d'emergències considera que el foc ha tingut un origen forestal, però alerta que les flames afecten alguna nau industrial en desús del polígon i també una granja. 

A hores d’ara no consta el desallotjament de cap nucli habitat, però sí que s’ha desallotjat, per motius operatius, la piscina municipal.

La Direcció General de Protecció Civil informa que el municipi de Calders ha activat el seu Pla d’Emergències Municipal per risc d’incendi.

Per la seva banda, el telèfon d’emergències 112 ha rebut 120 trucades alertant d’aquest incendi.

La columna de fum és visible des de diversos quilòmetres, fet que ha motivat que la notícia s'estengui de seguida per les xarxes socials.

Incendi vist al Twitter