Maria Eugènia Gay ha estat escollida nova degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) en les eleccions celebrades aquest passat dimecres per renovar la totalitat de la seva junta de govern.

Amb una participació del 19,83%, Gay ha estat elegida per 3.800 vots i substituirà Oriol Rusca al capdavant de la corporació, càrrec que sustentava des del juliol del 2013. D’acord amb els nous estatuts, per primera vegada s’ha renovat la totalitat de la seva Junta de Govern, formada pels càrrecs de degana, vicedegà, secretari i tretze diputats.

El mandat per a cadascun dels càrrecs serà de 4 anys. El càrrec de vicedegà l’ocuparà Jordi Pina i el de secretari, Jesús Sánchez.

Enguany ha estat possible emetre el vot presencial de manera anticipada durant dos dies, el 26 i 27 de juny, a la seu central del Col·legi. Durant la jornada electoral del 28 de juny, els electors han pogut votar de forma presencial a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, a la Ciutat de la Justícia i a la seu de totes les Delegacions de l’ICAB. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat