El Cos Nacional de Policia ha detingut un home de 45 anys per matar aquest divendres a ganivetades la seva exparella sentimental, de 36 anys, en un comerç del carrer Aragó de Palma de Mallorca. Personal mèdic ha atès la dona de diverses ferides d'arma blanca al tòrax i li han practicat maniobres de reanimació, però no han pogut fer res per salvar la seva vida, segons ha informat el servei d'emergències.

El presumpte assassí ha sigut traslladat a la seu de la Comissaria Superior de Palma, on segueix arrestat.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha manifestat que aquests són "moments de dolor i de ràbia". "Els meus pensaments estan amb els familiars i amics de la víctima. Les paraules no arriben a expressar els sentiments davant d'aquests fets", ha tuitejat Armengol. 

La dona assassinada és la primera víctima mortal de la violència de gènere a les Balears des de 2016, segons el IBDona, i la número 44 de les registrades aquest any a l'Estat, segons les últimes dades oficials. A Espanya han mort 972 dones a mans dels seus companys sentimentals o exparelles des que es van començar a comptabilitzar oficialment els crims masclistes l'any 2003.