Una dona de 35 anys està en estat crític després que la seva parella l'hagi atacada a cops de destral aquesta matinada a casa seva a Lleida. L'home, també de 35 anys, s'ha suïcidat penjant-se al municipi d'Alpicat.

L'home ha clavat diversos cops de destral a la seva parella dins de casa, l'ha tancat i ha fugit amb el cotxe. La víctima ha pogut trucar al servei d'emergències i explicar el que havia passat. Seguidament, una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat fins als llocs dels fets, a la zona de Vila Montcada de Lleida, i s'ha trobat amb una impactant escena.

La dona tenia talls al cap, a l'esquena i al coll, mitja orella partida. La dona ha estat traslladada immediatament fins a l'Hospital Arnau de Vilanova on ha quedat ingressada. Un cop allà l'han hagut d'operar d'urgència per un traumatisme cranioencefàlic i el seu pronòstic és reservat segons fonts del centre. Segons els Mossos, l'estat de la dona agredida és greu però no es tem per la seva vida.

A dos quarts de 12 del migdia, els Mossos, que estaven en plena recerca de l'agressor, han rebut una alerta que els ha acabat portant fins al cos de l'home sense vida. L'home ha estat localitzat aquest dimarts al matí penjat en un camí del municipi d'Alpicat (Segrià).