Un home de 72 anys va intentar practicar una fel·lació a un menor en un gimnàs de Barcelona. La víctima, de 14 anys, es trobava dutxant-se als vestidors del gimnàs Club Natació Catalunya després de l'entrenament de futbol quan l’acusat es va apropar i va començar a proposar-li explícitament de fer-li tocaments. L'entrenador del noi i un policia que es trobaven en aquell precís moment als vestuaris van intervenir. El fiscal demana una pena de 14 mesos de presó per un delicte d'abusos sexuals en grau de temptativa.

Els fets es van produir el 28 de juny de 2017 sobre les nou de la nit. La víctima es trobava als vestidors del gimnàs Club Natació Catalunya, al carrer Ramiro de Maetzu de Barcelona, després d'acabar l'entrenament amb el seu equip de futbol. Un cop a la dutxa, el menor va detectar que un home que es dutxava davant seu el mirava fixament amb "clara intenció sexual", segons el fiscal. Quan el noi va acabar i es va dirigir a les taquilles del vestidor, l'acusat el va seguir. 

Mentre la víctima es canviava, l'home es va acostar i li va preguntar per l'edat i per la seva condició sexual. "Tens el penis molt gran. Puc llepar-te’l?", va dir-li l'acusat de 72 anys. L'entrenador del menor i un agent de la Policia Local de Badalona que van presenciar els fets van intervenir i el policia el va identificar i va procedir a detenir l'home.

L'acusat -per qui el fiscal demana 14 mesos de presó- s'asseurà aquest dimarts a la banqueta dels acusats per un delicte d'abús sexual en grau de temptativa.