Hard Rock International i la immobiliària AGS preveuen construir un hotel de luxe amb 504 habitacions a primera línia de mar, a prop del Port Fòrum, en terrenys de Sant Adrià de Besòs. Les dues companyies han informat a través d'un comunicat que contemplen una inversió total de 200 milions d'euros i que l'establiment ocuparia "l'última parcel·la disponible en primera línia de mar de l'Àrea Metropolitana de Barcelona". Fonts de l'Ajuntament de Sant Adrià han confirmat a l'ACN que han demanat la llicència d'obres per construir l'hotel i "s'està tramitant". Les mateixes fonts han explicat que aquest tràmit pot durar uns dos mesos, tot i que es podria allargar, i que més tard hauran de demanar la llicència d'activitats per començar a operar.

ASG ha informat que s'ha aliat amb Hard Rock International per desenvolupar aquest nou hotel de luxe al costat de la platja del Fòrum i el port esportiu, que rebrà el nom de Hard Rock Hotel Barcelona. Les dues companyies preveuen que les obres puguin començar durant el segon semestre del 2019 i l'apertura està prevista per a principis del 2022. Hard Rock serà l'encarregat de la gestió de l'hotel. 

L'establiment ocuparà una superfície de més de 30.000 metres quadrats i tindrà més de 2.000 metres concebuts específicament per a la celebració d'esdeveniments i reunions empresarials. Les habitacions comptaran amb balcons privats amb vistes al mar i al terrat hi haurà una piscina i un bar. Hi hauran dos restaurants, un sports bar i terrasses al passeig del Moll de la Ronda, amb vistes al Port Fòrum. A la coberta de l'edifici s'ha projectat una terrassa de més de 1.000 metres quadrats, amb piscina, Pool Bar i vistes al mar i a Barcelona. 

Els promotors han explicat que han subscrit un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Adrià per fomentar la contractació directa e indirecta de fins a 650 veïns. L'acord també contempla el suport a l'activitat econòmica local comptant amb el teixit empresarial del municipi. 

El soci director d'ASG Iberia Advisors, Brian Betel, ha explicat que han estat necessaris gairebé dos anys de feina "per garantir l'emplaçament, portar a terme el procés de zonificació i concebre un disseny d'hotel que complís els estàndards de l'ajuntament i de Hard Rock International". El director d'adquisicions de la companyia, Carlos Molero, s'ha mostrat convençut que l'establiment "serà catalitzador per a l'economia i prosperitat de la comunitat i repercutirà molt positivament a la zona".

Des de Hard Rock, el vicepresident sènior i responsable de Desenvolupament global d'hotels, Todd Hricko, ha explicat que el Hard Rock Hotel Barcelona "establirà un nou estàndard en hostaleria, gastronomia i oci en el si del dinàmic panorama hoteler de Barcelona, incorporant l'exclusiva personalitat inspirada en la música de la marca a aquesta animada ubicació en primera línia de platja".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat