La Grossa de Cap d'Any 2020 celebra aquest dijous la vuitena edició amb vuit premis, com l'any passat, encapçalats per un primer premi de 200.000 euros per bitllet. El sorteig se celebrarà a les 12.30 hores i s'emetrà en directe per TV3, en una retransmissió que durarà 50 minuts i serà presentada un any més per Laia Ferrer i Marc Giró.

Durant el sorteig es faran vuit extraccions: tres del cinquè premi, dos del quart i les corresponents al tercer, segon i primer premi, i més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

La Grossa de Cap d'Any ha posat a la venda 50 milions d'euros, 45 dels quals s'han distribuït en paper i 5 a través dels terminals de punts de venda i Internet.

L'emissió d'aquest any ha estat de 100.000 números a un preu de 10 euros el bitllet, com en l'edició anterior.

El primer premi serà de 200.000 euros per bitllet, el segon de 65.000 euros, el tercer de 30.000 euros, dos quarts de 10.000 euros i tres cinquens premis de 5.000 euros per bitllet.

Es premiaran les terminacions dels vuit números guanyadors —quatre, tres i dues últimes xifres—, els números anterior i posterior de cada un d'ells i es reintegraran tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi.

Cobrament dels premis

Les persones que hagin obtingut un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiu en un termini aproximat de 48 hores.

Tots els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros, mentre que els premis a partir de 50 euros es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador al web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament en el compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Tots els premis es podran cobrar fins al 31 de març del 2021 a la seu de Loteries de Catalunya presentant el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.

 

Imatge principal: Números de la Grossa de Cap d'Any al costat d'un gel antisèptic / ACN

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat