Davant l'incendi d'aquest dimarts al carrer de la Llibertat de Gràcia, el qual ha afectat la façana de la cantonada de carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla, els baixos i el primer pis, els organitzadors de la Festa Major del barri barceloní han convocat una "manifestació pacífica" que tindrà lloc aquest dimecres 21 d'agost a la mateixa cruïlla de l'incendi.

En un comunicat emès aquest dimarts, els organitzadors condemnen "enèrgicament els fets vandàlics" i traslladen tota la seva "solidaritat cap al veïnat afectat que va haver de ser desallotjat durant la matinada i cap a la comissió de festes del carrer Llibertat que ha patit aquesta agressió". "Destruir el guarnit és atemptar contra la feina altruista de tot un any dels veïns i les veïnes però també significa posar en perill tothom", han afegit.

A més de la manifestació, els promotors de la Festa Major han instat els veïns a "tapar les portalades o els objectes principals de tots els guarnits afegint una nota explicativa dels fets" i han anunciat que pararan tota activitat relacionada amb la festa durant l'hora de la manifestació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat