La germana de Fèlix Millet, Pat Millet, considera que el seu germà ha entrat a la presó "per influència política" i ha augurat que "anirà directe a la infermeria" a causa del seu estat de salut.

En declaracions a l'emissora Rac1, Pat Millet s'ha mostrat "molt sorpresa i afectada" perquè l'Audiència de Barcelona ha enviat aquest dilluns a la presó Fèlix Millet davant l'"alta probabilitat" que pretengui fugir, mentre espera que sigui ferma la sentència que el va condemnar a nou anys de presó per espoliar el Palau de la Música.

"Estic molt afectada. No m'ho esperava. Sabia que entraria a la presó però que podria complir la pena a casa", ha declarat la germana del reclús. "Reconec -ha afegit- que ha fet coses mal fetes però a la presó no durarà. L'han d'ingressar directament en la infermeria. Se li ha de fer tot".

La germana de Millet ha afirmat que "no s'ha emportat res de roba. No havia previst entrar avui a la presó" i ha negat que hi hagi risc que fugís: "Ell no marxaria mai. No sé si té diners ni on els té".

"Segur que hi ha influència política. Però no sé de qui. No en tinc ni idea", ha dit la germana de Millet, que també ha assenyalat que "la filla de Montull ha sortit saltant a corda. Això no hauria d'haver passat tampoc"

Pat Millet ha reiterat que amb el seu germà només va tenir "una conversa sobre aquest tema (l'espoli del Palau de la Música) i em va dir que s'havia equivocat i que hi havia molta gent implicada". "El nostre pare va treballar molt i va fer molts diners. Potser Fèlix volia aconseguir el mateix i imitar-lo", ha conclòs Pat Millet.