La Conselleria de Treball de la Generalitat ha convocat per a aquest dilluns a la tarda el comitè de vaga i la direcció de l'empresa Eulen després que els treballadors hagin entrat la convocatòria de vaga prevista en els controls de seguretat de l'Aeroport de Barcelona-El Prat per al proper 8 de setembre. La reunió de mediació amb motiu de la convocatòria de vaga tindrà lloc aquest dilluns a les 16.45 hores al carrer de Sepúlveda de Barcelona.

Els treballadors han convocat la vaga per protestar per les "represàlies" que l'empresa ha aplicat a alguns empleats que han estat sancionats o acomiadats per suposadament haver incomplert els serveis mínims.

En declaracions a Catalunya Ràdio, l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, ha manifestat que "l'empresa està demanant treballadors a través d'Infojobs i previsiblement els que més s'han mogut per la vaga puguin tenir represàlies i que hi hagi més acomiadaments". Giménez ha reclamat que l'empresa es comprometi per escrit a no realitzar més acomiadaments i a reincorporar els treballadors sancionats.