Últimes hores abans del Dia de Reis i del sorteig que repartirà milions i en consolarà més d'un que no va tenir sort durant la Loteria de Nadal 2022. Encara no tens número de la Loteria del Nen 2023? T'ha entrat la pressa en l'últim moment i ara no saps on anar? Es pot comprar loteria encara? I fins quan? No et preocupis, estàs de sort, els dècims de la Loteria del Nen 2023 es poden comprar encara i, si continues llegint, tindràs tots els detalls.

🔴 Loteria del Nen 2023, EN DIRECTE: segueix el sorteig i tot els números premiats de Reis

🎉 Números premiats a la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener

Fins quan es pot comprar un dècim de la Loteria del Nen 2023?

En el cas del Sorteig del Nen, els compradors d'última hora podran esgotar fins a l'últim moment per comprar el seu dècim de loteria. En concret, es poden adquirir números fins a les 10 h del mateix divendres 6 de gener de 2023, Dia de Reis, que torna a la normalitat i al gran amb la cavalcada més esperada després de la covid. Això sí, cal tenir en compte que el 6 de gener és festiu en tot l'estat, i les administracions de loteria estaran tancades en espera dels resultats del sorteig, que no canten els nens de Sant Ildefons.

🔎 Comprovar Loteria del Nen 2023: busca si el teu dècim és entre els números premiats del sorteig del 6 de gener

Però no desespereu, que la revolució d'internet serà qui us torni a treure del conflicte una vegada més. Com comprar dècims de la Loteria del Nen 2023 online? Doncs hi ha diverses opcions, entre les quals la més fàcil és fer-ho directament en la pàgina web oficial de Loteries i Apostes de l'Estat, on podeu demanar la vostra combinació favorita o deixar que la màquina decideixi per vosaltres un nombre aleatori. Tingueu en compte que, sent els últims, moltes combinacions estaran esgotades i no us deixarà adquirir-les. Una vegada processat el pagament, es genera un resguard oficial amb la mateixa validesa que un dècim físic a l'hora de rebre el premi si n'hi hagués.

Com comprar online un número del Sorteig del Nen

També podeu adquirir dècims de la Loteria del Nen 2023 en les pàgines web de diferents administracions que s'han modernitzat i ofereixen els seus números online. Les que tenen més volum de vendes de dècims a l'any són les que tenen un sistema informàtic més avançat, com pot ser Doña Manolita a Madrid o la Bruixa d'Or a Catalunya. El procés és semblant al de la pàgina web oficial: escollir el número que volem veure si està disponible, o triar entre els que ofereix l'administració o deixar-lo a l'atzar; pagar i aconseguir el resguard en espera del possible premi.

💰 A quina hora és el Sorteig del Nen 2023? Quan i com veure en directe la loteria
 

Segons dades de la SELAE, Societat Espanyola de Loteries i Apostes de l'Estat, es calcula que cada persona espanyola es gasta de mitjana 16,71 euros en comprar dècims de la Loteria del Nen 2023, una dada que no arriba a la de l'any passat: aquest any es gastaran 0,79 cèntims menys que el 2022. Tanmateix, els participants en el sorteig podran aspirar a grans premis que comencen pels 200.000 euros al dècim del primer premi o número del Nen i acaben en el reintegrament, centenes i aproximacions.