Has comprat loteria per al sorteig del 6 de gener? Si has arribat fins aquí és perquè vols comprovar la Loteria del Nen 2023. Per això, aquí pots buscar i comprovar si el teu dècim és un dels números premiats en el sorteig extraordinari de Reis d'aquest any. Com en el sorteig de la Loteria de Nadal, també hi ha un gran premi. En aquest cas, el primer premi del sorteig del Nen es porta 2 milions d'euros per a cada sèrie, és a dir, 200.000 euros per a cada dècim. Les possibilitats són poques, però amb el comprovador del sorteig del Nen de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE), podràs saber si algun dels teus bitllets o dècims que tens a casa està premiat amb alguna dels acabaments o reintegraments que et faran també afortunat aquest 6 de gener, Dia de Reis.

🔴 Loteria del Nen 2023, EN DIRECTE: segueix el sorteig i tot els números premiats de Reis

Si ets dels que no pot esperar al final del sorteig, no et preocupis, t'ajudem a comprovar els teus números, però no sense abans repassar què és el que et pots emportar en aquest primer gran sorteig de l'any.

Premis de la Loteria del Nen 2023

El Sorteig Extraordinari de la Loteria del 6 de gener repartirà un total de 37.920 premis, el que significa uns 14 milions d'euros per sèrie. Podríem dir que hi ha tres grans premis, el primer, el segon i el tercer. A partir d'allà, pots ser un dels afortunats de les extraccions de quatre, tres o dues xifres o també dels reintegraments. Al contrari de la Loteria de Nadal, aquí si pots treure un pessic amb les últimes xifres del segon premi. T'expliquem a continuació tot el que pots emportar-te en aquest sorteig extraordinari de Reis si aconsegueixes tenir un dels dècims guanyadors. 

🎉 Números premiats a la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener

 • Número del Nen, primer premi: 2 milions d'euros per a cada sèrie. 200.000 euros per a cada dècim.
 • Segon premi: 750.000 euros a la sèrie, el que seran 75.000 euros al dècim.
 • Tercer premi: 250.000 euros a la sèrie, el que seran 25.000 euros al dècim.
 • Quatre xifres: hi ha dues extraccions de quatre xifres que reparteixen 20 premis de 3.500€ per a cada sèrie.
 • Tres xifres: hi ha 14 extraccions de tres xifres. Seran un total de 1.400 premis de 1.000 euros per a cada sèrie.
 • Dues xifres: hi ha 5 extraccions de dues xifres. Seran 5.000 premis de 400 euros per a cada sèrie.
 • Aproximacions: les dues aproximacions als números anterior i posterior al primer premi seran de 12.000 euros per a cada sèrie. També hi haurà premi per a les aproximacions del segon número, en aquest cas de 6.100€ per a la sèrie.
 • Centena: es repartiran també 99 premis de 1000 euros a la sèrie per a cada un dels 99 números restants de la centena del primer premi, i també per als del segon i del tercer.
 • Tres últimes xifres: se'n repartiran també 198 premis de mil euros cada un per als bitllets les tres últimes xifres del qual siguin iguals i en el mateix ordre que les del primer i segon premi.
 • Dues últimes xifres: en el cas dels bitllets les dues últimes xifres del qual siguin iguals i en el mateix ordre que les del primer premi hi haurà 999 premis de mil euros cada un.
 • Reintegraments: els últims premis de la Loteria del Nen seran els reintegraments, que seran 9999 reintegraments de 200 euros cada un per als bitllets l'última xifra dels quals sigui igual a la del primer premi. Hi haurà també 20.000 reintegraments de 200 euros al bitllet l'última xifra del qual sigui igual que la que s'obtingui en la primera i segona extracció especial d'una xifra.

Com comprovar els números del sorteig del Nen?

Per comprovar si el teu dècim és un dels númros premiats de la Loteria del Nen 2023, només has d'introduir el teu número al cercador que pots trobar a continuació i comprovar si és un dels bitllets guanyadors. Aquest cercador s'actualitza amb els nous números segons l'evolució del sorteig, de manera que en finalitzar aquest sorteig del Nen 2023, ja podràs comprovar. Això sí, es pot tenir en compte també que, evidentment, existeix la possibilitat que aquest sistema doni lloc a algun error i mai no està de més recórrer físicament a una administració de loteria per assegurar-se.

Tan sols has de tenir el teu dècim a mà i introduir manualment el número a la casella corresponent. A continuació, a la casella on posa "euros" hauràs d'introduir l'import que has jugat a aquest número, és a dir, quant has pagat. Per tant, si només tens un dècim, tindrà que introduir 20 euros. Tingues en compte que si has repartit aquest número o forma part d'una participació, la inversió de la qual en la loteria sol ser menor, hauràs de revisar quina és la xifra exacta per la qual has jugat a aquest número. No esperis més i comprova aquí si t'ha tocat algun premi per començar el 2023 amb la butxaca més plena.