Un institut de Mataró ha expulsat dos alumnes que van abusar sexualment d'una companya de classe, una nena de 14 anys que ha denunciat els fets davant dels Mossos d'Esquadra. Els dos agressors van aprofitar un canvi de classe per grapejar l'alumna davant la resta de companys. Un dels nois ha estat expulsat durant un mes i l'altre, que hauria tingut un paper secundari, l'han expulsat durant cinc dies. 

L'agressió es va produir divendres 23 de febrer. En un primer moment la víctima no ho va dir a casa. Els professors no en van tenir coneixement fins dilluns, quan un altre alumne que havia presenciat els fets ho va explicar a una mestra. 

Un fet com aquest no és el primer cop que passa. El mes de novembre l'alumne que ha estat expulsat durant un mes ja va abusar d'una altra nena. En aquell cas la família de la víctima no ho va voler denunciar. L'institut es planteja l'expulsió definitiva de l'agressor.

La víctima ha deixat d'anar a l'escola durant un temps i està sent atesa pel servei d'atenció a les víctimes de violència de gènere.