Un avió de passatgers An-148 s'ha estavellat prop de Moscou. Segons informa Russia Today, l'avió portava 71 persones a bord. Es tracta del vol 6W 703 de l'aerolínia Saratov, que s'ha enlairat a l'aeroport de Domodédovo, a Moscou, i es dirigia a la ciutat russa d'Orsk, a la regió d'Oremburg.

Fonts dels serveis d'emergència russos ha confirmat que no hi ha hagut supervivents de l'accident.

Segons dades de Flightradar, el vol ha durat 2 minuts i 11 segons, i tot seguit ha desaparegut dels radars. L'avió ja estat localitzat al districte de Ràmenski, al sud-est de Moscou, segons informa RIA Novosti. Ha estat localitzat des de l'aire i els grups de rescat han arribat fins al lloc del sinistre, on només s'hi pot accedir a peu.

El ministre rus de Transport, Maxim Sokolov, viatja a la zona de l'accident i s'ha constituït un comitè d'investigació per descobrir les causes del sinistre a través de la informació que proporcionarà la caixa negra de l'avió, que s'ha trobat unes hores després de l'accident. El Ministeri de Transport rus considera diverses opcions, entre les quals hi ha l'error del pilot, les condicions meteorològiques o una possible falla del motor, segons explica Interfax.

El govern espanyol ha informat que cap del 71 morts és espanyol.

Seguirà ampliació