L'últim episodi de pluges a Catalunya a deixat tres ferits en tot el territori. El primer a Sant Feliu de Guíxols per la caiguda d'un sostre d'un supermercat per culpa de l'acumulació d'aigua.  A Tarragona, una dona de 21 anys ha resultat ferida greu per ofegament aquest dimecres després de xocar amb la moto que conduïa contra un cotxe i caure en una zona inundada a l'Avinguda dels Països Catalans de Tarragona. Els bombers i diverses persones han tret a les dues noies de sota del cotxe contra el que havien xocat.

Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda. La conductora duia com a passatgera una altra dona, de 45 anys, que ha sofert lesions de caràcter lleu. Totes dues han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

En total, el telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les cinc de la tarda 977 trucades relatives a 668 incidències vinculades a la pluja. La majoria s'han fet per inundacions de baixos, incidències al clavegueram i amb vehicles. 451 s'han rebut des del Tarragonès i 343 des de la ciutat de Tarragona.

Els Bombers han rebut 32 avisos relacionats amb la pluja que ha caigut a primera hora de la tarda entre les quatre i dos quarts de sis de la tarda. D'aquests, 27 corresponen a la Regió d'Emergències de Tarragona, 3 a la Metropolitana Nord, 1 a la Metropolitana Sud i 1 a Girona.