El Departament d'Educació fa marxa enrere i, finalment, pagarà material de protecció per a les tasques presencials de preinscripció en escoles concertades.

Els centres i les famílies s'havien queixat perquè havien quedat exclosos del repartiment de mascaretes i guants que es farà amb motiu d'aquest procediment.

Segons ha explicat el diputat al Parlament de PSC-Units Ramon Espadaler, que s'havia queixat també d'aquesta situació, el propi conseller d'Educació, Josep Bargalló, li ha respost que ja s'està comunicant als centres que hi haurà una percepció econòmica perquè puguin comprar mascaretes, guants i gel per a les tres persones que durant quatre dies faran el servei de preinscripció a cada centre.

Les entitats representatives de l’escola concertada de Catalunya han expressat la seva satisfacció i agraïment davant l’anunci del Departament d’Educació.

El sector considera que la decisió fa justícia amb les demandes de l’escola concertada i el paper que té en el marc del Servei d’Educació de Catalunya. "Ara estarem pendents que aquesta decisió es faci efectiva avui mateix, tal com ens han assegurat, i que no se’ns deixi de banda en ocasions futures", han avisat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat