Estiu, viatges, problemes. "EasyJet guanya Ryanair i té seients sense respatller. Aquest és el vol 2021 de Luton (Londres) a Ginebra. Com es pot permetre això?". Aquest és el missatge que escrivia l'usuari Matthew Harris a les xarxes socials acompanyat d'una fotografia. 

Una imatge que la coneguda companyia ha demanat a l'usuari que retirés. I aquest fet, com no podria ser d'una altra manera, ha generat una forta polèmica. De fet, la companyia va respondre al tuit de Harris amb el següent missatge: "Hola Matthew, gràcies per informar-nos d'això, abans que puguem investigar-ho, podria demanar-te que eliminis la fotografia i després ens enviïs per missatge privat més informació sobre això perquè et puguem ajudar millor?".

L'usuari, però, es va negar a esborrar la foto, assegurant que es tractava d'una imatge real. 

Finalment, la dona no va volar en aquest seient ja que hi havia places buides i se la va poder reubicar. Malgrat tot, aquest fet deixa una porta oberta. Què hauria passat si l'avió hagués anat ple?

Des d'EasyJet volen deixar clar que "la seguretat és la nostra màxima prioritat i mai s'hagués permès als passatgers volar en aquells seients, ja que estaven inoperatius". Així, constaten que si l'avió hagués anat ple, s'hauria ofert una alternativa de transport als usuaris afectats.