Actualització: La convidada no desitjada marxa del pis per la pressió

Una família de les Franqueses del Vallès ha denunciat a través de TV3 que pateixen l’okupació del pis en el qual habiten: Van acollir l’amiga d’una coneguda fa dos mesos, mentre buscava allotjament, i ara no la poden fer fora de casa.

El titular del pis, Francesc Ferrer, assegura que pateixen una situació de “desemparament legal total” atès que, després de consultar fins a sis advocats, la conclusió és que no la poden treure de casa ni impedir que hi entri. L’única opció que tenen a l’abast és una demanda per desnonament que es pot allargar sis mesos o un any.

Denunciats per coacció

Quan feia un mes que la dona estava instal·lada a casa i amb problemes de convivència, la família li va demanar que marxés, i ella els va denunciar als Mossos d’Esquadra per coacció. Fins i tot han hagut d’anar a judici.

La situació al domicili ha anat empitjorant però l’okupa no només no marxa sinó que els caps de setmana hi porta el company i el fill.

La família tampoc pot abandonar el pis, que és de lloguer, perquè els podria demandar, a banda que perdrien la fiança. Francesc Ferrer assegura que viuen a casa seva condicionats per la por, que no s’atreveixen ni a entrar a l’habitació on està la dona, i que aquesta situació ha afectat la salut de la seva esposa, que no vol ni anar a casa.