Quasi dos mesos després, la convidada que s'havia instal·lat a la casa d'una família de les Franqueses del Vallès i que no volia deixar el pis va marxar ahir a la nit. Així ho ha explicat el titular, Francesc Ferrer, a TV3, on ha mostrat la seva "alegria" i ha explicat que quan van arribar a casa de treballar, van trobar l'habitació buida. Ni hi era ella, ni les seves coses.

"Estem contentíssims", ha assegurat el Francesc, que ha anunciat que han canviat el pany de casa seva perquè la inquilina no desitjada no els va deixar les claus. Al titular del pis li "és igual" que no els hagi deixat res perquè recorda que des de fa un mes i mig només tenia al cap la frase "vull que marxi".

Al límit

Sorprès encara per la notícia, el Francesc ha reconegut que no s'esperaven que marxés tan aviat perquè l'últim que la convidada els havia dit és que no tenia pensat marxar. El propietari, que ha volgut agrair l'ajuda rebuda per part de tothom en aquests darrers dies, ha explicat que "ha sigut una sorpresa molt agradable" perquè estaven "al límit".

El motiu o motius que l'han empès a marxar no els saben perquè no els va comunicar res, però ell creu que ha estat una barreja entre la pressió mediàtica i el burofax que el seu advocat va enviar la setmana passada avisant-la que si no marxava en set dies, emprendrien accions legals. Aquesta data acabava ahir i ella va marxar.

D'aquesta manera els titulars del pis no hauran d'esperar entre 5 i 10 mesos la resposta judicial i podran recuperar aviat la normalitat a les seves vides.

Denunciats per coacció

Quan feia un mes que la dona estava instal·lada a casa i amb problemes de convivència, la família li va demanar que marxés, i ella els va denunciar als Mossos d’Esquadra per coacció. Fins i tot van haver d’anar a judici perquè pagava 200 euros mensuals per estar-se a l'habitació.

La situació al domicili va anar empitjorant però l’okupa no només no marxava sinó que els caps de setmana hi portava el company i el fill.

La família tampoc podia abandonar el pis, que és de lloguer, perquè els podrien demandar i perdrien la fiança. Francesc Ferrer assegura que viuen a casa seva condicionats per la por, que no s’atreveixen ni a entrar a l’habitació on era la dona i que aquesta situació ha afectat la salut de la seva esposa, que no vol ni anar a casa.