Els Mossos d'Esquadra han detingut a Tarragona un camioner de 44 anys i nacionalitat polonesa, que divendres passat conduïa en estat ebri i intentava accedir a l'autopista AP-7 des d'una àrea de servei contra direcció. Els fets van tenir lloc cap a la mitjanit de divendres quan una patrulla dels Mossos va rebre un avís que a l'àrea de servei del Mèdol, en direcció a València, el conductor d'un camió que semblava que estava en estat ebri intentava accedir a la via contra direcció.

Diverses patrulles dels Mossos es van desplaçar fins a l'àrea de servei on van localitzar i van detenir el camió. El conductor presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de l’alcohol i, a causa del seu estat, no podia ni parlar correctament. A més a més, es va negar a fer la prova d’alcoholèmia de manera reiterada.

En la posterior inspecció del camió, els agents van localitzar una ampolla d’alcohol buida a la cabina del detingut. També van veure que la part davantera del camió estava masegada a causa d’un xoc contra les tanques metàl·liques de protecció de l’àrea de descans. El detingut va passar diumenge a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.