Els Mossos d'Esquadra han localitzat aquesta tarda una jove, de 16 anys, que es va escapar la tarda d'aquest dijous d'un centre d'acollida de Tarragona. La noia, que podia sortir lliurement del centre, no va tornar a l'hora prevista. La jove hauria fugit amb el seu nòvio, de 15 anys.

La noia estava al centre de menors La Mercè des de fa un mes perquè la Generalitat, a través de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), va adoptar la mesura cautelar d'acolliment. Tant el centre d'acollida com la família del noi -parella sentimental- havien denunciat als Mossos la desaparició dels joves.

La família no sols discrepa de la resolució de la DGAIA, que justifica la mesura cautelar urgent per "discussions i malestar, tracte agressiu i falta de respecte" en un àmbit familiar en "situació precària", sinó que responsabilitza els problemes de la seva filla, Paula, amb la relació "viciosa" i "tòxica" que mantenia amb el noi, Eduardo -es van intentar suïcidar llançant-se d'un pont a Tarragona el novembre passat.