Les Joventuts d'ERC han denunciat aquest diumenge una agressió a quatre militants de la seva formació a Mataró. Segons expliquen les joventuts republicanes, dos porters de la popular discoteca 'Cocoa' haurien intentat "arrossegar" quatre militants de la formació cap a l'entrada de la discoteca mentre elles es trobaven fent activisme per la zona en motiu de la celebració del dia mundial contra la violència masclista.

Segons el que diu el comunicat emès per les Joventuts d'ERC, els porters s'haurien amagat la seva identificació en veure com una cinquena noia estava gravant els fets. Seguidament, s'haurien dirigit cap a ella i li haurien intentat treure el mòbil, tot "burlant-se d'ella i coaccionant-la". Per últim, els republicans asseguren que dues de les noies suposadament agredides haurien quedat reduïdes fins l'arribada dels Mossos d'Esquadra, "que han procedit a identificar-les a totes", diu l'escrit.

Finalment, les Joventuts d'ERC han condemnat els fets, els quals, segons diuen, "evidencien la impunitat que tenen els porters de discoteca, emparats per un oci nocturn masclista i patriarcal".