Tercer dia consecutiu de cues a la zona de control de passaports de l'aeroport del Prat. Diversos usuaris que havien d'agafar un vol a les cinc del matí han vist com havien d'esperar, en alguns casos, més de 40 minuts per passar el control de duanes. La situació s'ha anat normalitzant a les vuit del matí però passades les 10 les aglomeracions s'han tornat a produir, ramificant-se pels laterals de la T1 per evitar sortir al carrer. Una situació que provoca situacions d'angoixa i nerviosisme ja que es barregen els viatgers que han d'accedir a la zona d'embarcament amb els que ja han facturat. 

Alguns dels passatgers, preocupats per si perdien el seu vol, han començat a buscar fórmules per poder reclamar els seus bitllets, com ara fer-se fotografies amb rellotges per demostrar que han arribat amb l'antelació que recomanen les aerolínies.

Aquesta és la situació més complicada dels tres dies a la zona de duanes, que no té res a veure amb el control de passaports, i ja són desenes les persones que han perdut els seus vols per culpa de les cues. 

Com en els darrers dies, els usuaris han aprofitat les xarxes socials per mostrar el seu descontentament amb la situació. Alguns han explicat que les llargues esperes han produït atacs d'ansietat entre els viatgers, d'altres han qualificat l'aeroport de "vergonya"  i fins i tot han definit el Prat com "el pitjor aeroport en el que han estat". 

Una situació de cues que es repeteix per tercer dia consecutiu, aquest dilluns les cues ja van ser protagonistes a primera hora del matí i alguns usuaris van haver d'esperar-se fins a 3 hores. Dimarts, la situació va ser similar, molts usuaris pràcticament van estar esperant una hora per passar la zona de control de passaports.

Les cues que són conseqüència del conflicte laboral entre els agents de seguretat de l'empresa Eulen i la direcció. Els treballadors denuncien les condicions en què han de fer la seva feina i la pressió a la qual estan sotmesos per absorbir tota la càrrega de feina. 

Aquest dimarts va tenir lloc una reunió entre representants de la plantilla i l'empresa però no va servir per apropar posicions. El comitè ha afirmat que no assistirà a més reunions de mediació amb el Govern fins que Aena, encarregada de la gestió de l'aeroport, s'assegui a negociar. 

Una situació de cues al Prat que es pot veure agreujada a partir del dia 4 d'agost, en què els agents de seguretat de l'aeroport han convocat una vaga parcial indefinida els divendres, diumenges i dilluns