Aquesta matinada la porta principal de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha estat parcialment cremada amb el llançament d'un objecte incendiari. Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís al voltant de les tres de la matinada alertant que hi havia foc a la porta del consistori, mentre un agent de la Guàrdia Urbana s'encarregava d'apagar les flames.

Finalment, la porta, de fusta, només ha patit danys superficials i ha quedat parcialment ennegrida. Aquest divendres al matí la brigada municipal han dut a terme tasques de neteja per reparar els desperfectes mentre els Mossos han obert una investigació en col·laboració amb la Guàrdia Urbana per esclarir l'autoria i motivació dels fets.

En una piulada a la xarxa social Twitter, l'alcaldessa Núria Marín ha denunciat el "lamentable acte vandàlic" que ha patit "la casa que representa tots els hospitalencs i hospitalenques".

Per la seva banda, els Joves Socialistes de l'Hospitalet han lamentat aquesta acció: "No ens callaran i seguirem amb la recerca d'una solució demòcrata per a tot Catalunya".