En un inici, aquest article atribuïa les retencions al volum de persones que estaven saltant-se el confinament. Aquesta informació era errònia i posteriorment s'ha actualitzat amb les dades que facilitades per la Direcció General de Trànsit de Madrid. 

__________________________

Coincidint amb el parèntesi de Setmana Santa, Efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit han controlat la sortida de vehicles amb controls als conductors, un fet que ha provocat embussos a les sortides de Madrid. S'han pogut veure cues de vehicles per exemple a l'A-3, l'autovia que porta a València i a la costa mediterrània, a l'A-5 que va cap a Extremadura, i també l'A-2, que va en direcció nord, així com la que porta a Andalusia. 

Les carreteres no mostraven retencions després dels controls

La Direcció General de Trànsit de Madrid, que depèn del ministeri d'Interior, ha atribuït les cues als mateixos controls i ha donat dades sobre les retencions explicant que a l'A-3 hi havia 500 metres de retenció; a l'A-5 1.000 metres, a l'A-6 2.000 metres, i a l'A-2, 800 metres. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat