La Guàrdia Urbana de Tarragona va localitzar ahir al migdia un conductor begut amb una taxa d'alcoholèmia que gairebé quadruplicava el límit permès. L'home, que circulava amb una taxa de 0,93 mg/l d'alchol per aire expirat, es va veure implicat en un accident a la N-340 a l'altura del barri de Torreforta. Va topar per darrere amb un altre vehicle. Els agents van obrir diligències al conductor, veí de Reus de 28 anys, com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària, sota la influència de begudes alcohòliques.

Segons fonts policials, dues patrulles que feien un control preventiu a la Via Augusta van observar un vehicle que, quan es va adonar de la presència policial, va apagar els llums i va fer un canvi de sentit amb una maniobra prohibida. El vehicle va ser interceptat pels agents a uns 200 metres de la zona de control. 

Quan el conductor va ser identificat els agents van comprovar que el seu permís no era vigent a causa de la pèrdua total de punts. Des de 2013, l'infractor, amb domicili a Sant Pere de Ribes, havia donat positiu en quatre ocasions a diferents municipis catalans per conduir sense haver obtingut encara el permís.

El conductor ha estat citat davant el jutge aquest divendres 22 de febrer per prestar declaració. La policia també va enxampar la matinada de diumenge un jove de 23 anys que conduïa sense permís per pèrdua total de punts.