El 'condó del consens' necessita quatre mans per obrir-se. Aquest és el nou concepte que ha volgut impulsar la companyia de joguines sexuals argentina Tulipán amb l'objectiu d'assegurar-se que les dues parts estan igual d'implicades a mantenir relacions sexuals. 

Però, com funciona? Si bé és cert que pot resultar un pèl estrany obrir un preservatiu a quatre mans, la companyia ha explicat que s'han de pressionar per igual i al mateix temps els quatre costats de l'embolcall. Per tant, si l'acció no la fan les dues persones implicades, no s'obre. A més, a l'exterior s'hi pot llegir "si no és un sí, és un no".

Malgrat que s'ha començat a promocionar, la companyia no començarà a vendre'ls fins a finals d'any. Tot i això, fins llavors s'ha decidit distribuir-ne per diferents bars de Buenos Aires perquè les parelles el provin. 

Tulipán diu que aquests preservatius tenen la voluntat de promoure el sexe segur i prevenir abusos sexuals. "Sempre hem parlat de plaer segur però per aquesta campanya hem entès que hem de parlar del més important en cada relació sexual: el plaer només és possible si les dues persones la consenten", explica Joaquín Campins de BBDO, l'agència que promou aquests nous condons.